Comfortabel thuiskomen

De woningen in het hofje hebben een typisch dorps- en landelijk karakter. Ondanks de eenheid zijn er diverse verschillen qua grootte en oriëntatie. De woningen kenmerken zich door een warme jaren ’30 stijl. Zo hebben alle woningen een goot, omkaderde voordeurkozijnen en details in het metselwerk.

Welke woning u ook kiest, u geniet van een open keuken en ruime woonkamer met zicht op zowel het parkeerhof als uw eigen privé tuin. Doordat de woningen aan het parkeerhof in vrijwel alle gevallen de beschikking hebben over een royale voortuin kunt u kiezen waar u gaat zitten.

Uw woning is levensloopbestendig met een slaapkamer en badkamer en suite op de begane grond. De bovenverdieping kunt u geheel naar eigen wens inrichten. Hier is ruimte voor meerdere vertrekken. Een logeerkamer, een extra badkamer, hobbykamer, schilderatelier, muziekstudio of een thuiskantoor.

De woning kan ook als eengezinswoning worden gerealiseerd. U heeft dan een royalere woonkamer en keuken op de begane grond. Op de verdieping zijn dan twee slaapkamers en de badkamer gepositioneerd. Aan u de keuze!

Elke woning heeft één parkeerplek in het gemeenschappelijke parkeerhof, bezoekers parkeren dichtbij. Alle woningen beschikken over een berging in de eigen tuin.